
دى حلويات ايطاليه اسمها بنوفى باى
لا مش منوفى باى squint رمز تعبيري ركزى مش ناقصه نجيب سيرتهم grin رمز تعبيري
دى حاجه كده هو مش هيلاقيها بره ، حاولى تتميزى بيها ، علشان يتفشخر بيكى قدام زمايله اللى هو بيسيبك ويروح يقعد معاهم ويتفسح معاهم ويلعب كوره معاهم ، وانتى قاعده حمضانه كده فى البيت grin رمز تعبيري
حبيت اهدى النفوس بس squint رمز تعبيري
المقادير :
بسكويت القمح: عبوة ((دايجستف) مطحون ناعم لتحضير القاعدة)
الزبدة: اصبح ((100 غم) لتحضير القاعدة)
حليب مركز محلى: 2 عبوة (مسخن على النار دون أن يغلي لتحضير الحشوة)
الموز: 4 حبات (مقطع دوائر ممزوج بعصير الليمون الحامض كي لا يصبح لونه أسوداً، لتحضير الحشوة)
القرفة: ملعقة صغيرة (مطحونة، لتحضير الحشوة)
كريمة الخفق: كوبان (شانتييه، لتحضير الحشوة)
الشوكولاتة: 3 ملاعق كبيرة (مبشورة، لتحضير الحشوة)
طريقة التحضير
1. اعجني البسكويت المطحون مع الزبدة المسيحة وضعي القاعدة في قالب التشيز كيك مع الضغط على البسكويت جيداً لتغطي القعر والأطراف على أن تكون متساوية
2. ضعي فوق القاعدة طبقة الحليب المكثف المحلى الساخن و أدخليها الثلاجة لمدة 1/2 ساعة
3. أخرجيها من الثلاجة ووزعي عليها الموز ورشي القرفة فوقه
4. زيّني بالكريمة الشانتييه والشوكولاتة المبشورة وأعيدي الصينية إلى الثلاجة لحين التقديم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق